Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (4.04 secunde)
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
78.011 spectatori Cupa Mondial FIFA 2018, semifinala Selectionata Croatiei s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capatul prelungirilor, pe Stadionul Lujniki din Moscova, in a doua semifinala a turneului final din Rusia.
RCS&RDS a primit licenta pentru a transmite in format 4K meciurile din Champions League si Europa League. Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
Avem programate in aceasta saptamana doua meciuri amicale, joi (maine - n.r.) cu FC Caracal, iar sambata, cu Ramnicu Valcea. Vom vedea in zilele urmatoare daca vom reusi sa jucam aceste meciuri",a declarat, pentru gazetanoua.ro, "principalul"
Chiar daca nu joaca in mod constant, aportul lui poate fi important la prima reprezentativa.Mi-as fi dorit ca Pantilimon sa apere macar o data la 4-5 meciuri. Stiti ca eu l-am adus la nationala, e un portar de calitate, dar din pacate nu joaca.
Turcii au inceput in genunchi actualele preliminarii, cu infrangeri in trei din primele patru meciuri. ... La o astfel de configuratie Romania poate termina pe locul doi cu victorii pe teren propriu in fata ambelor contracandidate in meciurile din toamna.
Saptamana decisiva pentru Mondialele din Brazilia! ... Lotul, televizarile, calculele grupei Romania intra in saptamana decisiva pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia. Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie. ... Atunci, Romania va fi, oficial, eliminata din cursa!
Una dintre cele mai mari arene sportive din zona Olteniei risca sa nu poata gazdui meciuri internationale organizate de UEFA. Este vorba despre Stadionul Municipal din Targu Jiu.
Asa a castigat si Banel concursul de maraton din meciul cu Franta, asa am reusit marea performanta sa plecam cu coada intre picioare dintr-o grupa in care eram pe cai mari dupa doua remize cu Italia si Franta, chiar echipele care au jucat finala mondiala de acum doi ani.
Sportivii din ziua de azi nu mai sunt ce-au fost odata, asta auzim peste tot in jurul nostru si putem vedea cu proprii ochi la diverse campionate unde ne masuram fortele cu musculosii momentului.
In afara de Grecia-Romania (3-1), aseara s-au mai desfasurat in Europa alte 3 meciuri in barajul pentru calificarea la CM de Fotbal din Brazilia-2014. ... Gazdele au jucat in inferioritate numerica din minutul 50. ... - Ucraina a invins Franta cu 2-0 prin doua goluri marcate de Zozulya si Yarmolenko (din penalty).
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
"Spun unii ca au facut parte din ea, dar sunt niste eczeme! Atunci jucau fotbalisti SMECHERI, nu astia!" Mutu a oferit un interviu in Prosport in care a vorbit in termeni duri despre comparatia cu Generatia de Aur si despre cei care pretind ca au facut parte din ea.
Fanii lui Liverpool din Bucuresti au petrecut in Centrul Vechi! "E cel mai bun loc de vazut meciuri, dupa Anfield!" De Paste, fanii lui Liverpool au petrecut in centrul vechi din Bucuresti. ... Rosu a fost culoarea dominanta in centrul vechi din Bucuresti !
"M-am ciocnit adesori cu presedintele, l-am vazut schimbandu-se si am avut adeseori meciuri. Sunt unul dintre putinii care l-au identificat, inca din 2007, ca nu era presedintele care-i trebuia Romaniei in acesti ani.
din Lunca Jiului a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute prima editie a Cupei Constructorul 2012, care s-a adresat juniorilor nascuti in 2001 si 2002.
Ieri, inainte de a pleca in Canada, galateanul a vorbit despre planurile sale de viitor, marturisind ca, in perioada urmatoare, va discuta cu promotorul sau, Jean Bedard, presedintele clubului Interbox, si cu antrenorul Stephan Larouche strategia pentru urmatoarele meciuri. ... Si din punct de vedere psihic ma simt bine.
Federatia Germana de Fotbal a interzis disputarea meciurilor amicale ale echipelor de club din Turcia pe teritoriul Germaniei din motive de securitate, a anuntat secretarul general al DFB, Helmut Sandrock. ... DFB a refuzat autorizarea a trei meciuri ale echipei Fenerbahce Istanbul pe teritoriul german.
google-analytics.com